Новини

Візит делегації на чолі з начальником ЧОВА Ігорем Табурцем

  

    Днями до Черкаського художньо-технічного коледжу завітала делегація на чолі з начальником Черкаської обласної військової адміністрації Ігорем Табурцем.

    З теплими і щирими привітаннями делегацію зустрів директор коледжу Микола Серватинський.

    Гості ознайомились з оновленими та відремонтованими тимчасовими укриттями, в яких створені комфортні умови для перебування студентської молоді та всього колективу коледжу під час повітряних тривог.

   Напередодні Великодня, у фойє коледжу всі бажаючі могли ознайомитися із виставкою художніх робіт наших студентів, які відображають багаторічну історію закладу. Шановний начальник Черкаської військової обласної адміністрації Ігор Табурець разом із начальником Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Валерієм Данилевським, на високому рівні оцінили всі представлені на виставці роботи. Особливу увагу гості звернули на ікони, які власноруч створили наші студенти, також не залишились поза увагою розписані студентами та викладачами танкові гільзи, які братимуть участь в аукціоні-продажу, виручені кошти з якого будуть перераховані на допомогу Збройним Силам України.

    Гості побажали студентам та колективу коледжу мирного неба та швидкої Перемоги!