Новини

Вітання до Дня Незалежності України!

    

Шановні студенти, колеги, співвітчизники! 

        Сердечно вітаю з Днем Незалежності України. З кожним новим роком існування нашої держави значущість цього свята лише підсилюється, адже великі події найкраще осягаються на певній відстані, з плином часу. Сьогодні перед українським народом постали надзвичайні, глобальні завдання – ствердити незалежність України, довести всьому світу право на існування української нації. 

        Цьогоріч в умовах повномасштабної військової агресії російської федерації це свято набуло особливого забарвлення, зросло його значення та важливість. Український народ наразі переживає надзвичайні, трагічні випробування, відважно бореться з агресором. Водночас ці події згуртували нашу націю, розбудили в українців дух патріотизму та гордості за свою державу. Ми вже довели усьому світу, що українці незламні, сильні духом патріоти, які готові віддати життя за мирне майбутнє нащадків. 

      Героїзмом українців захоплюється весь цивілізований світ! Будьмо ж гідними українських героїв, які боронять нашу землю. В День Незалежності України хочу побажати всім нам Перемоги, міцного здоров’я, добра, щастя, достатку, щедрої долі та успіхів в усіх справах.

Віримо в Збройні Сили України!
Україна переможе!
Слава Україні! 

З повагою, 
директор коледжу                                      Микола СЕРВАТИНСЬКИЙ